fbpx

Obavijest usljed usporenog saobraćaja

Poštovani klijenti želimo Vas obavjestiti da promjene u pogledu vremenskih uslova i stanja na putnim pravcima, dovode do usporenog saobraćaja i isti nalažu oprezniju i sporiju vožnju i našim kuririma na terenu.

Zbog saobraćajne nezgode na dionici A-1 Podlugovi-Sarajevo sjever (lijeva strana), saobraća se usporeno.

U višim planinskim predjelima pada snijeg i zadržava se na kolovozu. Posebno upozoravamo na dionice preko planinskih prevoja. Izdvajamo putne pravce Prozor-Gornji Vakuf/Uskoplje-Bugojno, Glamoč-Livno-Kupres-Tomislavgrad, Olovo-Semizovac i Pale-Goražde- Foča- Trnovo. U nižim područjima Bosne i u Hercegovini pada kiša, pa je kolovoz mokar i mjestimično klizav. Povećana je opasnost od odrona kamenja na kolovoz.

Zamolićemo Vas za razumjevanje ukoliko dođe do kašnjenja kada je riječ o preuzimanju ili isporuci Vaših pošiljki.

Unaprijed hvala na razumjevanju.

A2B Express Delivery d.o.o.
Rajlovačka bb, TPDC u Rajlovcu
Tel: 1300
E-mail: info@a2b.ba

A2B Express Delivery je najveća domaća transportna kompanija koja nudi raznovrstan portfolio različitih usluga na svim nivoima.

Svojim kapacitetima nudi klijentima najsavremeniju i najpouzdaniju transportnu mrežu za slanje i prijem pošiljki. Naša vodilja je potpuna orijentacija ka Vašim potrebama u ovom polju, kako bi se Vi što uspješnije takmičili na domaćem tržištu. Saradnja sa A2B čini poslovanje u zemlji jednostavnijim, lakšim i profitabilnijim.

©A2B Express Delivery. Kreirao Arethero 2023. Sva prava zadržana.