Obavijest usljed usporenog saobraćaja

Poštovani klijenti želimo Vas obavjestiti da promjene u pogledu vremenskih uslova i stanja na putnim pravcima, dovode do usporenog saobraćaja i isti nalažu oprezniju i sporiju vožnju i našim kuririma na terenu.

Zbog saobraćajne nezgode na dionici A-1 Podlugovi-Sarajevo sjever (lijeva strana), saobraća se usporeno.

U višim planinskim predjelima pada snijeg i zadržava se na kolovozu. Posebno upozoravamo na dionice preko planinskih prevoja. Izdvajamo putne pravce Prozor-Gornji Vakuf/Uskoplje-Bugojno, Glamoč-Livno-Kupres-Tomislavgrad, Olovo-Semizovac i Pale-Goražde- Foča- Trnovo. U nižim područjima Bosne i u Hercegovini pada kiša, pa je kolovoz mokar i mjestimično klizav. Povećana je opasnost od odrona kamenja na kolovoz.

Zamolićemo Vas za razumjevanje ukoliko dođe do kašnjenja kada je riječ o preuzimanju ili isporuci Vaših pošiljki.

Unaprijed hvala na razumjevanju.

A2B Express Delivery je najveća domaća transportna kompanija koja nudi raznovrstan portfolio različitih usluga na svim nivoima.

Svojim kapacitetima nudi klijentima najsavremeniju i najpouzdaniju transportnu mrežu za slanje i prijem pošiljki. Naša vodilja je potpuna orijentacija ka Vašim potrebama u ovom polju, kako bi se Vi što uspješnije takmičili na domaćem tržištu. Saradnja sa A2B čini poslovanje u zemlji jednostavnijim, lakšim i profitabilnijim.

©A2B Express Delivery. Kreirao Arethero 2021. Sva prava zadržana.