fbpx
A2B

Express Delivery

Mi smo najveća domaća transportna kompanija koja nudi raznovrstan portfolio različitih usluga na svim nivoima.
Svojim kapacitetima nudi klijentima najsavremeniju i najpouzdaniju transportnu mrežu za slanje i prijem pošiljki. Naša vodilja je potpuna orjentacija ka Vašim potrebama u ovom polju, kako bi se Vi što uspješnije takmičili na domaćem tržištu. Saradnja sa A2B čini poslovanje u zemlji jednostavnijim, lakšim i profitabilnijim.

Dugogodišnje iskustvo i najmodernija oprema omogućava Vam transport skoro svakog tereta, uključujući pošiljke velikih težina, paketa, dokumenata i opasnih materija. Pouzdana usluga prilikom slanja Vaših domaćih pošiljki čini Vas i Vaše klijente sretnim.

Danas naše kapacitete čini 100 zaposlenih s prosjekom od 27 godina, 84 dostavna vozila, mogućnost pružanja kompletne usluge u prijemu i slanju pošiljki te uspješna i kontinuirana saradnja s preko 3000 klijenata.

Jedina smo kurirska kuća koja vrši preuzimanje i dostavu paketa u svim gradovima BIH. Visoka motiviranost, obučenost zaposlenih po svim standardima te potpuna orijentacija prema klijentima su glavni aspekti našeg poslovanja.

 

Politika kvalitete:

  • Povećati zadovoljstvo kupaca;
  • Učiniti sve što je moguće da se udovolji kupcu;
  • Odnositi se prema kupcu profesionalno i ljubazno;
  • Pratiti postavljene procese te na vrijeme otkrivati nedostatke;
  • Nepravilnosti u radu smanjiti na najmanju razinu;
  • Uvažavati pojedinačne i grupne uspjehe;
  • Kontinuirano unapređivati naše usluge;
  • Dosegnuti najviši standard usluge.

A2B Express Delivery d.o.o.
Rajlovačka bb

71000 Sarajevo, BiH

ID: 4201358160000
PDV: 201358160000

NAŠE

USLUGE

VIZIJA

I MISIJA

 
Misija A2B je samostalna kompanija čija je misija postati vodeći logistički lanac u regiji koji se ističe svojom kvalitetom i brzinom usluge. Kako bismo to postigli, stvorili smo niz vrijednosti i strogih procedura koje stavljaju naglasak na zadovoljavanje potreba klijenata sa visokom kvalitetom usluge, ljubaznošću naših zaposlenika te na korporacijsku kulturu koja se provodi prema visokim etičkim i profesionalnim standardima. Naša misija je, da kroz pružanje usluge transporta osiguramo lanac dostave visoke dodane vrijednosti i pružanja poslovnih informacija te na taj način udovoljimo zahtjevima klijenata na najkvalitetniji način i u skladu sa svakim dijelom tržišta unutar kojeg se vrši usluga. Sigurnost nam je od primarnog značaja kod svih aspekata poslovanja. Naša tvrtka nastojati razviti odnos obostranog uvažavanja svojih zaposlenika, partnera i dobavljača.

Strategija A2B jedinstvena operativna strategija se odvija sa lakoćom na veoma uticajan način.

Zajedništvo Jedna kompanija – jedan tim. Mi smo regionalna organizacija te funkcioniramojedinstveno sa lakoćom kao jedna kompanija. Dijelimo jednake principe u cilju pružanja idealnih logističkih rješenja našim klijentima te surađujemo na globalnoj i lokalnoj razini kako bismo zadržali odanost naših zaposlenika, klijenata i ulagača

Rast Nadjačan rast tržišta – U svakome segmentu poslovanja, u svakoj državi u kojoj poslujemo, rastemo brže od tržišta. Pridajemo veliku važnost poboljšanju efikasnosti u svakom segmentu poslovanja, vrlo smo fleksibilni te je vrlo jednostavno surađivati sa nama. Naš široki spektar usluga i brzina, čini nas jedinstvenima te nam omogućava veliku prednost pred konkurencijom na tržištu.

Izvrsnost Besprijekornost je naš cilj – Svaki dan težimo ka tome da postanemo bolji, potičemo razvoj te mjerimo našu uspješnost. Imamo implementiran sustav upravljanja kvalitetom na globalnoj i lokalnoj razini koji je temelj naše operativne izvrsnosti.

Vrijednosti; Usluga Naš apsolutno pozitivan duh, stavlja naglasak da se maksimalno brinemo za naše klijente te da su oni uvijek na prvome mjestu.

Inovacije Otkrivamo i provodimo rast novih tehnologija i usluga koje omogućuju naš poslovni napredak.

Uspjeh Poštujemo dogovore, a sa širokim spektrom usluga možemo ponuditi sve na jednome mjestu te se uvijek odnosimo sa stavom ‘”mi to možemo”.

Odgovornost Naša vrlina je brzina i fleksibilnost. Manje birokracije i administracije, omogućava nam brzu i efikasnu komunikaciju.

Upravljanje učinkom Imamo visoko postavljene ciljeve koji se mjere prema rezultatima i prema tome kako su postignuti.

Ljudi Vrednujemo naše ljude i promoviramo različitosti u razmišljanju i na radnome mjestu.

Lojalnost Nastojimo zaslužiti povjerenje i poštovanje kod naših zaposlenika, klijenata i ulagača svaki dan u svakom segmentu poslovanja.
ISO 9001

CERTIFIKAT

A2B Express Delivery d.o.o.
Rajlovačka bb, TPDC u Rajlovcu
Tel: 1300
E-mail: info@a2b.ba

A2B Express Delivery je domaća transportna kompanija koja nudi raznovrstan portfolio različitih usluga na svim nivoima.

Svojim kapacitetima nudi klijentima najsavremeniju i najpouzdaniju transportnu mrežu za slanje i prijem pošiljki. Naša vodilja je potpuna orijentacija ka Vašim potrebama u ovom polju, kako bi se Vi što uspješnije takmičili na domaćem tržištu. Saradnja sa A2B čini poslovanje u zemlji jednostavnijim, lakšim i profitabilnijim.

©A2B Express Delivery. Kreirao Arethero 2024. Sva prava zadržana.