fbpx

Ova opcija Vam nudi uslugu transporta punih kontejnera širom svijeta po principu ,,od vrata do vrata”, bez obzira da li je potreban transport standardnim kontejnerima ili kontejnerima koji zahtevaju upotrebu posebne opreme.

Kao najbrži vid transporta, avio transport je neizostavan u paleti naših usluga.

Bez obzira da li uvozite ili izvozite mi ćemo Vam pružiti uslugu carinjenja koja će zadovoljiti sve Vaše zahtjeve i ispuniti sva Vaša očekivanja.

Dostava pošiljki istog dana se trenutno odnosi na grad Sarajevo

Podrazumjeva dostavu pošiljki unutar 2-3 radna dana.

Prednosti korištenja naših Express proizvoda su optimizacija procesa, brzi rok isporuke, online izvješća o statusu, dokaz o isporuci i korisne dodatne mogućnosti.

Naša rješenja bazirana su na sistemskom sakupljanju robe širom Evrope, koje se prevoze do sabirnih skladišta, gdje se vrši konsolidacija i redovna otprema prema zemljama primalaca.

A2B Express Delivery d.o.o.
Rajlovačka bb, TPDC u Rajlovcu
Tel: 1300
E-mail: info@a2b.ba

A2B Express Delivery je najveća domaća transportna kompanija koja nudi raznovrstan portfolio različitih usluga na svim nivoima.

Svojim kapacitetima nudi klijentima najsavremeniju i najpouzdaniju transportnu mrežu za slanje i prijem pošiljki. Naša vodilja je potpuna orijentacija ka Vašim potrebama u ovom polju, kako bi se Vi što uspješnije takmičili na domaćem tržištu. Saradnja sa A2B čini poslovanje u zemlji jednostavnijim, lakšim i profitabilnijim.

©A2B Express Delivery. Kreirao Arethero 2023. Sva prava zadržana.