fbpx

Obavijest – Neradni dani

Cijenjeni klijenti,

 

Povodom Pravoslavnog praznika Božića i dana Republike Srpske, obavještavamo Vas da su 06.01., 07.01. i 09.01.2023. godine neradni dani na području Republike Srpske.

Kancelarije Banjaluka i Bijeljina neće raditi.

 

Ne opslužujemo ni sljedeće gradove: Doboj, Foča, Goražde, Istočno Sarajevo, Pale, Rogatica, Sokolac, Nevesinje, Gacko, Bileću, Trebinje, Ljubinje i Berkoviće.

Na ovim reonima nastavljamo sa radom 10.01.2023. godine.

 

Takođe, povodom obilježavanja Katoličkog praznika Sveta tri Kralja, 06.01.2023. godine nećemo opsluživati gradove: Livno, Tomislavgrad, Posušje, Grude, Ljubuški, Čitluk, Međugorje, Široki Brijeg, Čapljina, Neum, Prozor i zapadni dio Mostara.

 

 U ostalim poslovnicama nema izmjena u pogledu radnog vremena.

 

Svima koji proslavljaju Božić, upućujemo čestitke.

 

S poštovanjem.

A2B Express Delivery d.o.o.
Rajlovačka bb, TPDC u Rajlovcu
Tel: 1300
E-mail: info@a2b.ba

A2B Express Delivery je najveća domaća transportna kompanija koja nudi raznovrstan portfolio različitih usluga na svim nivoima.

Svojim kapacitetima nudi klijentima najsavremeniju i najpouzdaniju transportnu mrežu za slanje i prijem pošiljki. Naša vodilja je potpuna orijentacija ka Vašim potrebama u ovom polju, kako bi se Vi što uspješnije takmičili na domaćem tržištu. Saradnja sa A2B čini poslovanje u zemlji jednostavnijim, lakšim i profitabilnijim.

©A2B Express Delivery. Kreirao Arethero 2023. Sva prava zadržana.