fbpx

Važna obavijest za klijente

Poštovani korisnici, partneri,

Svijesni da je optimizacija i unapređenje kvaliteta usluge naš prioritetni zadatak, unatoč fluktuacijama i tržišnoj nestabilnosti sa kojom smo se suočavali u predhodnoj godini, uložili smo velike napore da vam osiguramo adekvatnu podršku i obezbjedimo  dodatnu vrijednost u pružanju naših usluga.

Kao i u drugim industrijama tokom predhodne godine suočili smo se sa povećanjima troškova radne snage, troškova održavanja distributivnog sistema, opreme i vozila, troškova materijala, energenata i ostalih troškova, koji su značajnu utjecali na inflatornu stopu na nivou države. Sa ciljem da nastavimo pružanje što bolje usluge svojim korisnicima, a uzimajući u obzir dodatne namete sa kojima se suočavamo u 2024 godini, želimo da vas obavjestimo da će do kraja prvog kvartala 2024. doći do korigovanja cijena usluga 5-10% o čemu ćete detaljnije biti direktno obavješteni od strane naših prodajnih predstavnika. Glavni razlozi korekcija su, pored visoke inflatorne stope, odluke o dodatnim nametima donesene u januaru ove godine od strane državnog aparata koje povećavaju obaveze privrednika u našoj industriji do 20% dovodeći u pitanje poslovanje i mogućnost osiguranja neophodnih tehničko-organizacijskih uslova za stabilnost i kvalitet usluga prema zahtjevima korisnika.

Naša nastojanja i inicijative ubuduće biće usmjerene na unapređenje i ispunjenje vaših opštih i posebnih zahtjeva, kao i pružanje dodatnih usluga kojima ćemo obogatiti paletu logističkih rješenja za potrebe naših korisnika, o čemu će vas obavjestiti naši prodajni predstavnici.

Hvala vam na razumjevanju i ukazanom povjerenju.

Sa poštovanjem,

A2B express delivery tim

A2B Express Delivery d.o.o.
Rajlovačka bb, TPDC u Rajlovcu
Tel: 1300
E-mail: info@a2b.ba

A2B Express Delivery je domaća transportna kompanija koja nudi raznovrstan portfolio različitih usluga na svim nivoima.

Svojim kapacitetima nudi klijentima najsavremeniju i najpouzdaniju transportnu mrežu za slanje i prijem pošiljki. Naša vodilja je potpuna orijentacija ka Vašim potrebama u ovom polju, kako bi se Vi što uspješnije takmičili na domaćem tržištu. Saradnja sa A2B čini poslovanje u zemlji jednostavnijim, lakšim i profitabilnijim.

©A2B Express Delivery. Kreirao Arethero 2024. Sva prava zadržana.